top of page

Ramen wassen
Wij zorgen voor een klare kijk!

glazenwasser.jpg

De ramen. De etalage. De glazen deur.

 

Glas is vaak het uithangbord van uw winkel, restaurant, kantoor of huis. U kijkt naar buiten, de buitenwereld kijkt naar binnen en daarbij is niets zo’n afknapper als vuile vensters.

Zelf alle glaspartijen gaan zemen is voor de meeste panden niet evident en vaak onveilig. Ramen poetsen is een vak apart, waarbij met de juiste producten en gereedschappen én in alle veiligheid moet worden gewerkt.

 

De ramenwassers van Glanzer beschikken over de knowhow en de tools om uw ramen te laten schitteren. Desnoods met de grote middelen, want met onze ultralichte telescoopstang met osmosetechniek werken we tot 13 meter hoog.

Onze glazenwassers beschikken over een specifiek hoogtewerkerscertificaat, werken uitsluitend met jaarlijkse gekeurd veiligheidsmateriaal en volgden allemaal de opleiding ‘werken op hoogte’. Zij werken dus op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk.

Klik hier voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan!
ramenwassen.jpeg

Wat is osmosewater

Ons ‘gewone’ kraantjeswater bevat nog een pak microscopisch kleine onzuiverheden zoals zouten, kalk, zink, nikkel, mangaan, ammonium enzovoort.

Door een speciaal zuiveringsproces ontstaat gedemineraliseerd water oftewel osmosewater.   

 

Waarom is osmosewater beter?

Osmosewater bestaat bijna uitsluitend uit waterstof en bevat ook veel meer zuurstof dan gewoon water. Van zodra de H+ en OH- ionen in contact komen met een vervuild oppervlak, gaan ze die bestanddelen meteen - zonder vlekken - opnemen. Resultaat: een heel efficiënte reiniging waarbij het gebruik van chemicaliën en detergenten wordt vermeden.  

En omdat osmosewater geen zouten meer bevat, droogt het glas na een zorgvuldige spoeling ook op zonder strepen.

Onze overige diensten:

Nog specifieke vragen rond het schoonmaken van ramen?
Neem gerust contact met ons op!
bottom of page