17-3-17

Website in een fris nieuw kleedje

Glanzer wil met zo’n 100 medewerkers een voortrekkersrol blijven spelen in de schoonmaaksector. Met deze vernieuwde en opgefriste website – met een duidelijke navigatie en heldere informatie – willen we die ambitie nog eens onderstrepen.    

 

Meer weten over ons bedrijf? Neem contact met ons op!

23-04-2017

Hoe de risico's van besmetting bij grieppandemie te verminderen door preventieve schoonmaak.

Preventief schoonmaakprogramma bij griep

Griep verspreidt zich met name door de overdracht van het virus via de mond en speeksel. Het opstellen van een goed hygiëne plan is dan ook een van de eerste maatregelen die bedrijven kunnen nemen om besmetting tegen te gaan. Dit plan moet onderdeel zijn van een continuïteitsplan dat ieder bedrijf dient te maken in voorbereiding op de pandemie.

 

Bij Glanzer zijn we inmiddels voorbereid op de griep en kunnen we bedrijven helpen met het opstellen van een hygiëneplan. Onderdeel daarvan is het verhogen van de schoonmaakfrequentie in de kritische ruimten in uw bedrijf. Tevens worden kritische opppervlakken zoals deurklinken, kranen, keukens, en sanitair regelmatig gedesinfecteerd.

Wilt U meer weten over onze speciale aanpak en hoe u de risico’s voor uw bedrijf kunt beperken neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 03 353 75 23.

Voor meer en actuele informatie kunt u terecht op onderstaande site.

www.influenza.be 

Voor verdere informatie kunt u ook bellen met 0800 99 777