Van jonge boerendochter tot dynamische schoonmaakondernemer
 
In 1971 werd Glanzer reeds opgericht maar bleef altijd een klein schoonmaakbedrijfje met enkele medewerkers tot in begin jaren 90 het bedrijf werd overgenomen door Gerda van Olmen en haar man Jef Leys. Afkomstig uit de agrarische sector waar hard werken een vanzelfsprekendheid was gaf zij op een bezielende manier leiding aan haar schoonmaakbedrijf dat binnen korte tijd uitgroeide tot een toonaangevend regionaal schoonmaakbedrijf in Zandhoven en omstreken. Haar moto “niet zeuren maar poetsen” zorgde binnen afzienbare tijd voor een trouwe klantenschare.

 

In 2011 zocht gerda aansluiting bij de groep Cleaning Professionals. Als gevolg van de steeds harder wordende concurrentie binnen de sector was er nood aan schaalvergroting en professionele ondersteuning. Dit was het begin van een verdere expansie voor Glanzer die nog steeds als zelfstandige vennootschap opereert.
 

In 2014 werd in het Antwerpse AG schoonmaakbedrijf overgenomen en recent werd B.S.O. te Lier overgenomen. Hierdoor groeit het totale personeelsbestand van Glanzer NV tot boven de 100 vaste medewerkers. In de provincie Antwerpen is Glanzer ondertussen een schoonmaakbedrijf van formaat dat onder leiding van Gerda dagelijks honderden tevreden klanten bediend.

MISSIE & VISIE

NIET ZEUREN MAAR POETSEN, een no nonsense aanpak die borgstaat voor succes en tevreden klanten.
 
Goed personeelsbeleid:


Bij Glanzer werken we zoveel als mogelijk met lokale medewerkers die dicht in de buurt van hun klanten wonen. Tevreden medewerkers zijn gemotiveerde medewerkers en gemotiveerde medewerkers zorgen voor kwaliteit. Zo simpel is het. En daarom zorgen wij correct onze schoonmaak cao, luisteren we naar de wensen van onze medewerkers, leiden we hen op en zorgen we dat ze met professioneel materieel hun taak kunnen uitoefenen.
 

Interesse om bij ons te komen werken? Check hier onze vacatures.

Milieuzorg

Glanzer probeert met een efficiënte organisatie mee het mobiliteitsprobleem aan te pakken. Daarnaast proberen wij zo veel mogelijk te werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en recupereerbare producten.

  

Streven naar topkwaliteit

Bij Glanzer willen we onze klanten verrassen, dag na dag! Met een perfecte schoonmaakservice uiteraard, maar we willen nog een stap verder gaan. Afspraken worden nagekomen, er wordt naar u geluisterd en met u meegedacht en bovenal wordt er duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd door medewerkers die trots zijn op hun vak en op wat ze dagelijks presteren.

 

Ontdek hier ons dienstenaanbod!