top of page
schoonmaakbedrijf duurzaam.jpg
Duurzaam

Duurzaamheid is voor Glanzer geen loze belofte. Al verschillende jaren zetten wij in op het reduceren van afval. We leren onze medewerkers verstandig omgaan met water- en energieverbruik. Poetsen doen we enkel met biologisch afbreekbare producten, dus ook ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik.

 

Wij werken aan een maximaal schoonmaakresultaat met een minimale belasting voor het milieu:

​Onze glazenwassers hanteren voor de buitenzijde van uw ramen het zogenaamde osmose-reinigen. Hierbij worden geen detergenten gebruikt. Het osmosewater heeft de eigenschap om het vuil naar zich toe te strekken.

Onze wagens voldoen allemaal aan de eisen van de steden met een lage emissiezone. Bovendien werken we bij voorkeur met schoonmaakmedewerkers die in de omgeving van de klant wonen.

​Glanzer investeert niet enkel in ons milieu, maar ook in het welzijn van onze schoonmakers.

 

Elke schakel in een onderneming is belangrijk, maar onze medewerkers hebben de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening pas echt in handen. Het is de taak van de werkgever om er voor te zorgen dat medewerkers zich goed en comfortabel voelen in hun job. Dit kan volgens ons enkel indien er sprake is van wederzijds respect.

bottom of page